Me gusta Retezat

Simbata plecam din Cluj intre doua reprize de ploaie.
Oricum singura problema importanta e o raceala zdravana care ne tine in sahde vreo citeva zile si pe mine si pe Oana.
Sintem o trupa serioasa Oana si Co: Aretha, AnaMaria, Cami, si varu=Marius si cu mine.
Planul e sa nu ne ploua, sa ne cataram si sa ne plimbam.
Planul B, daca ploua, e sa acceptam ideea ca planul A e gresit si sa sa ne cataram si sa ne plimbam.

Duminica dimineata bate vintu de rupe si aduce nori la greu, dar sintem optimisti pentru ca pe Aretha o mai cheama si Soare si poate stie ea ceva...Dar cum nu cred in superstitii, ne luam si haine de ploaie si pornim la drum.

Impreuna cu varu o cotim spre peretele Bucurei, iar fetele continua spre Curmatura Bucurei si Vf.Peleaga. Aj la baza dupa ce Radu ma lamureste telefonic, pe scurt cum vine treaba cu Creasta Vulturilor, ne legam in coarda si pornim.
Topo Creasta Vulturilor Retezat:

Creasta Vulturilor 3A: L1 35m: pas 5+ ,2 fienduri mici, L2 35m: pas5, L3 40m: pas5+, L4 40m: pas6-, rest mers concomitent, scramble.
Matematic din cel mai de jos punct si facem o lungime faina pina la placuta cu numele tr. E destul de frig afara si ceata deasa aduce o umezeala care umple iarba de bobite de apa. E greu sa spui ca vara ingheti de frig , dar mult nu mai era, cu tot cu statul in regrupari, nu e expereienta cea mai potrivita pentru un om gripat, sau nu?!Sint imbracat cu toate hainele si inca regret ca nu mi-am luat si o pereche de iegari la mine...In creasta ma gindesc ca e mai safe sa nu mergem concomitent, ca deja iarba era uda si stinca in devenire.....asa ca trag de coarda de mi se bulbuca ochii, aj sus si dupa ce ne potolim foamea si setea plecam sa ne intilnim cu fetele,care intre timp
(fetele) infruntasera vremea capricioasa (:)), si dau un giro pe Vf. Peleaga, coborire la lacul Bucura, o vizita la taurile cu nume de fete, prinzul la taul Portii, si o intilnire de ceai la ora 5 cu noi, undeva spre curmatura Bucurei.Partea buna e ca i-am facut un IPON la virus,Partea proasta e ca virusul a furat cu arbirtii si Oana a trebuit sa mai joace in calificari citeva zile cu ceai si miere...

Luni facem poze la cascade, o baie la Geoagiu, si cam atit...

Niciun comentariu: