La excursie

Pe dealurile de pe valea Somesului, undeva intre Surduc si Ileanda, e un e satuc numit pe scurt Clitz-City. Aici avem tabara de baza avansata in vacantza.
Si incepem cu ZEN in margarete:Continuam cu o baie de soare printre flori, hmmm...acumulam energie si start:
vrem sa facem un giro...estimam aproximativ dupa harta 50-60km.
ceva dealuri mai mici, citeva vai ceva mai adinci si ne apropiem de dealurile albastre care ne fac cu ochiul inca de dimineata...trecem prin vad, dam razbit pina cind se gata asfaltul si ce sa vezi, ne uitam la harta, ne uitam in jur, nu seamana, om fi gresit?!
NU harta de KKo,
Ajungem in VIRTCESHKA, asa se citeste si e in Romania, nu e pe harta, dar exista, are si curent, si scoala...si o sectie de votare.
De la biserica in dreapta, si dam de un deal care nu se mai termina, si cind zici ca se termina mai vine un prag si tot asa pina la amiaza, cind ajungem la o rascruce, de aici o vale adinca si un deal mare si verde, incins de soare si o panglica galbena care-l serpuieste, drumul nostru...e prea mult, sintem cam la km 50 si inca mai avem...stam de amiaza la o slana cu pita si cu rosii, mincare de sportivi adevarati.coborire de vis si al doilea deal e parfum, coborire de ...vis si dam iara de asfalt, inca o scurta pauza inainte de Surduc si cu ultimele puteri, darimati de soare si caldura ajunge acasa, la Clitz-City...printre margarete la odihna.au iesit 85km cu 3 dealuri sanatoase si inca citeva mai mici + tot atitea vai.

Niciun comentariu: